900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Partit de futbol entre la Creu Roja a Cornellà i la Federació Catalana de Penyes Espanyolistes
04-06-2011
P1020895-450x300
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

Hi han assistit el president de la Creu Roja a Cornellà, Bartolomé Jiménez, a més de diversos responsables de les penyes espanyolistes.

Un equip de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat i un de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol han disputat aquest 4 de juny un partit de futbol, en el marc dels actes de celebració del Centenari de la Creu Roja a Cornellà a Llobregat. L'equip de la Federació Catalana l'han integrat membres de diferents penyes del RCD Espanyol a Barcelona.

Amb aquest partit de futbol, que es va jugar al camp de l'Almeda de Cornellà, la Federació Catalana de Penyes Espanyolistes ha volgut estar el costat de la Creu Roja a Cornellà, en motiu de la celebració del Centenari d'aquesta assemblea local. Els jugadors de l'equip de les Penyes Espanyolistes, també ha vestit la samarreta de la Creu Roja.

A l'acte, hi ha assistit  Araceli Peréz, vicepresidenta segona de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, i Xavi Edo, president de la Penya Espanyolista de Cornellà, que ha lliurat un diploma de reconeixement a la Creu Roja a Cornellà, recollit pel seu president, Bartolomé Jiménez.

El president de l'assemblea local també ha obsequiat amb l'Emblema del Centenari els representants de les penyes espanyolistes i tots els participants del partit. L'acte ha acabat amb un dinar de germanor.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja